OpenTTD

Tasklist

FS#4184 - give better message when trying to destroy an industry

Attached to Project: OpenTTD
Opened by Moriarty (Moriarty) - Monday, 25 October 2010, 22:54 GMT
Last edited by Jean-Francois Claeys (Belugas) - Tuesday, 26 October 2010, 17:02 GMT
Type Feature Request
Category Interface
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System All
Severity Low
Priority Normal
Reported Version trunk
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

r21038
I don't know if this is a result of NewGRF's or something in the core code so I'll report it here.
Anyway, if you load the attached save you'll see a building with the sign "undestroyable" over it. This house can't be demolished. The authority love me, so it's not that. The error is simple: "Can't clear this area".

The house was once bordered by some road, but I deleted the road to make way for railway. Didn't have good graces of the authority at the time to destroy the building.

I can destroy it with the magic bulldozer, but then of course I've "cheated".
This task depends upon

Closed by  Jean-Francois Claeys (Belugas)
Tuesday, 26 October 2010, 17:02 GMT
Reason for closing:  Requested by user
Additional comments about closing:  Thanks for reporting
Comment by Zdeněk Sojka (SmatZ) - Tuesday, 26 October 2010, 00:33 GMT
  • Field changed: Status (New → Waiting on savegame)
There's no sign "undestroyable" in the savegame you provided.
Comment by Daniel (chillcore) - Tuesday, 26 October 2010, 00:44 GMT
I noticed the absence of the sign too but judging from the piece of rail already in place to double the line, I assumed that the "house" marked in the screenshot is the problematic one. :)
Comment by Zdeněk Sojka (SmatZ) - Tuesday, 26 October 2010, 00:55 GMT
It's not a house but an industry. You can even click on it. Blame FIRS for making it look like a house :p
Comment by Moriarty (Moriarty) - Tuesday, 26 October 2010, 09:23 GMT
It is an industry. Sorry. Thanks anyhow.
I'd press "request closure" but it doesn't seem to work with javascript off despite everything else seemingly fine with JS off. :-S

Loading...