OpenTTD

Tasklist

FS#4796 - Not receiving Company updates

Attached to Project: OpenTTD
Opened by Kenji Eva (KenjiE20) - Tuesday, 04 October 2011, 14:50 GMT
Last edited by Remko Bijker (Rubidium) - Tuesday, 18 October 2011, 19:00 GMT
Type Bug
Category Network → Admin
Status Closed
Assigned To No-one
Operating System All
Severity Medium
Priority Normal
Reported Version 1.1.2
Due in Version Undecided
Due Date Undecided
Percent Complete 100%
Votes 0
Private No

Details

I am sending a request for ADMIN_UPDATE_COMPANY_INFO with frequency ADMIN_FREQUENCY_AUTOMATIC, but only seem to be receiving sporadic ADMIN_PACKET_SERVER_COMPANY_INFO packets (normally only on clients changing companies). I receive no ADMIN_PACKET_SERVER_COMPANY_NEW packets.

Also sending a Poll for ADMIN_UPDATE_COMPANY_INFO with a value of 0xFFFFFFFF (i.e. to get all) only received 3/8 of the test companies I had.
This task depends upon

Closed by  Remko Bijker (Rubidium)
Tuesday, 18 October 2011, 19:00 GMT
Reason for closing:  Fixed
Additional comments about closing:  Partly an issue with not properly splitting packets at the bot's side.
Comment by Kenji Eva (KenjiE20) - Friday, 14 October 2011, 16:01 GMT
Still appears to not send ADMIN_PACKET_SERVER_COMPANY_NEW or all companies when polling ADMIN_UPDATE_COMPANY_INFO with a value of 0xFFFFFFFF as of r22950
Comment by Remko Bijker (Rubidium) - Saturday, 15 October 2011, 16:56 GMT
In r23030 all new companies get a message instead of only though created with the "new company" button when spectating.

Loading...